Exclusieve zelfzorg-producten via internet


Vitamust Specials

Vitamust Gezond zijn en blijven
Word partner van Vitamust

Heeft u een eigen website? Dan kunt u partner worden van Vitamust. U brengt dan onze winkel of specifieke productpagina's onder de aandacht van uw bezoekers en/of abonnees. U ontvangt over elke bestelling die door bezoekers van uw website worden gedaan een commissie van maar liefst 25 procent. Dat is een hoog percentage, waardoor uw inkomsten snel kunnen oplopen tot enkele honderden of zelfs duizenden euro's per maand! Zonder dat u er iets voor hoeft te doen! Uw inkomsten worden elk kwartaal uitbetaald op uw bankrekening. Ook websitebeheerders uit BelgiŽ kunnen aan dit programma deelnemen.

De voordelen

 • Geen moeite; wij verzorgen de bestelling en het contact met de klant
 • Geen technisch gedoe, u hoeft alleen maar een code te plaatsen
 • Hoge conversie, omdat Vitamust alleen via internet verkrijgbaar is
 • U kunt online ťn realtime volgen wat uw verdiensten zijn
 • Automatische uitbetaling: u hoeft geen factuur te sturen

  Voorbeeld 1
  Een bezoeker die vanaf uw website bij Vitamust een bestelling plaatst van € 98,- is goed voor een commissie van € 24,50.

  Voorbeeld 2
  Als uw website maandelijks € 2000,- aan verkopen bij Vitamust genereert, ontvangt u per maand € 500,-.

  Hoe werkt het?
  Partner van Vitamust worden is heel eenvoudig. Vitamust werkt daartoe samen met Affiliates.nl. Klik hier om u aan te melden Als u al partner bent van Affiliates.nl kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Bent u nog geen partner, kies dan een gebruikersnaam en wachtwoord en meldt u aan. Zodra u bent aangemeld en geaccepteerd, kunt u inloggen op Affiliates.nl. U kunt vervolgens de tekstlinks en banners kopiŽren en eenvoudig integreren op uw website. Plaats deze op een opvallende plaats zodat er veel mensen op doorklikken. Verder hoeft u NIETS te doen! Het geld verdienen kan beginnen.

  Aanmelden
  Begin vandaag nog met geld verdienen en klik hier om u aan te melden om u aan te melden als partner van Vitamust. Aanmelden duurt slechts 2 minuten.

 •         © Copyright 2003-2009, Vitamust - Zuidwal 14 - 2512 XS Den Haag - (0187) 49 09 14 - klantenservice@vitamust.nl - Partnerprogramma