Waarom NachtSlank?
Nachtslank helpt om af te slanken, omdat het 's nachts de vetverbranding bevordert en de opname van vet door het lichaam vermindert, als het lichaam geen voedsel te verwerken krijgt. NachtSlank is samengesteld op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten.

Wat doet NachtSlank?
Het lichaam is overdag druk om de dagelijkse voeding te verwerken. Daarom is Nachtslank ontwikkeld. Het helpt de hele nacht. Terwijl u slaapt stimuleert NachtSlank ongemerkt de vetverbranding. Het vermindert bovendien de opname van vet door het lichaam.[Meer info]

Slank én fit
Met de hulp van Nachtslank verliest u gewicht én vet. En dat is goed nieuws, want daardoor krijgt u niet alleen een beter figuur, maar komt NachtSlank uw algehele gezondheid ten goede. [Meer info]

Mag ik eten wat ik wil?
De capsules zijn de hele nacht in uw lichaam actief, stimuleren uw energieverbruik en verminderen de vetopname, en helpen u overtollige kilo's te verliezen. Wij adviseren niet om een streng dieet te volgen. Neem dagelijks een gewone, gezonde en evenwichtige voeding, zodat u gelijkmatig afslankt! [Meer info]

Uw nachtrust blijft ongestoord
Nachtslank is 100% plantaardig en wordt goed verdragen. Ook uw nachtrust blijft ongestoord.

Jojo-effect
Iedereen die afslankt is beducht dat de verloren kilo's er snel weer aankomen. NachtSlank is dusdanig samengesteld dat het tevens het jojo-effect helpt te voorkomen.

Vijf-voudige formule
Nachtslank bevat per capsule een vijf-voudige formule: Garcinia 300 mg, Chroom 67 mcg, Groene thee 50 mg, Cayenne 50 mg, Appel extract 50 mg.

Gebruik
Een half uur voor het slapen gaan 2 capsules met ruim vruchtensap of water innemen. Daarna niets meer eten of drinken. Het drinken van water is wel toegestaan. 's Ochtends bij het ontbijt 1 capsule met ruim water innemen. Eén kuur bevat 90 capsules, voldoende voor één maand. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosering niet. NachtSlank is een voedingssupplement en geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding. Hou het product uit de buurt van kinderen. Bewaar het op kamertemperatuur op een droge plaats. Zoals bij elk voedingssupplement is het raadzaam een arts te raadplegen ingeval u zwanger bent, borstvoeding geeft of een gezondheidsprobleem heeft.
Nieuw in Nederland: Nachtslank, spectaculair hulpmiddel om 's nachts vet te verbranden, vetopname te verminderen en gelijkmatig af te slanken!

 • Helpt 's nachts als het lichaam geen voedsel te verwerken krijgt
 • Helpt om af te vallen vanaf dag één!
 • Op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten
 • Stimuleert de vetverbranding en vermindert vetopname
 • Helpt jojo-effect voorkomen
 • Wordt 's nachts goed verdragen

 •   Direct bestellen - begin vandaag nog met afslanken
  Ja, ik wil snel afvallen met behulp van NachtSlank. Ik betaal géén € 79,- maar slechts € 59,- per kuur. Ik ontvang mijn bestelling in een discrete verpakking thuisbezorgd.
  Aantal: 1 2 3 4
  Voornaam:
  Achternaam:
  Adres:
  Postcode:
  Plaats:
  Telefoon:
  Email:
  Gratis nieuwsbrief:Ja Nee

  Combinatie aanbieding
  JA, ik bestel tevens Slank Booster (afslankkuur voor overdag). In combinatie met NachtSlank betaal ik geen € 49,- maar slechts € 39,- voor een kuur. (aanklikken indien gewenst).

  JA, ik bestel tevens ContourSlank (afslankgel voor de 'moeilijke plaatsen'). In combinatie met NachtSlank betaal ik geen € 49,- maar slechts € 39,- voor een kuur. (aanklikken indien gewenst).

  Betalingswijze (alleen in nederland):
  Ik machtig Drogisterij.net om éénmalig het verschuldigde bedrag + € 5,25 verzendkosten af te schrijven van rekening:
  Ik ontvang mijn bestelling onder rembours en betaal bij ontvangst aan de postbesteller van TNT Post. De verzendkosten bedragen dan € 12,50

  Klik hier voor bestellingen van buiten Nederland
  NachtSlank is een product van Vitamust, onderdeel van Gustavsson Vandermark BV.
  © 2004-2008, Vitamust | Helpdesk | Kwaliteitsgaranties | Leveringsvoorwaarden
  Zuidwal 14 - 2512 XS Den Haag - (0187) 49 09 14
  Meer afslankproducten...
  VET VERNIETIGER
  Afslanken ging nog nooit zo gemakkelijk als met de Vet Vernietiger XTR.
  NACHTSLANK
  Dat is slim: NachtSlank stimuleert de vetverbranding 's nachts.
  GEMAKKELIJK AFSLANKEN
  Moeiteloos mínder eten en méér verbranden. Met de Calorie Blocker en de Calorie Burner.