NachtSlank en hardnekkig vet
Wat andere afslankproducten en diëten niet lukt, daar helpt NachtSlank. NachtSlank helpt hardnekkig, langzittend vet bestrijden. Omdat het 's nachts de vetverbranding én vetafbraak bevordert, als het lichaam geen voedsel te verwerken krijgt. [Meer info]

Slanker én gezonder
Met de hulp van NachtSlank verliest u eenvoudig 'oud' vet op billen, buik en dijen. En dat is goed nieuws, want daardoor slankt u niet alleen af, maar raakt u ook vet kwijt. Dat komt uw algehele gezondheid ten goede. [Meer info]

Tot 12 kilo afslanken
De capsules zijn de hele nacht in uw lichaam actief en helpen opgehoopt vet effectief af te breken, op te lossen en af te voeren, zodat u snel gewicht verliest. Oplopend tot wel 12 kilo! Bedenk wel dat u overdag niet teveel eet, want dan kan het effect van uw gewichtsverlies teniet worden gedaan.


Wetenschappelijk onderzocht
De bestanddelen van NachtSlank zijn zonder uitzondering door onafhankelijke wetenschappers onderzocht. De internationale publicaties daarover hebben geleid tot de definitieve samenstelling van NachtSlank. NachtSlank helpt, met name ook als u onvoldoende resultaat hebt ondervonden van diëten of andere afslankmiddelen.[Meer info]

Geen bijwerkingen of jojo-effect
NachtSlank is plantaardig, 100% veilig en kent geen bijwerkingen. Ook uw nachtrust blijft ongestoord. Bij gelijkblijvende voedingsgewoonten treedt na de kuur geen jojo-effect op want het oude vet komt niet terug!
Anti-vet formule
NachtSlank bevat een vijf-voudige anti-vetformule: Garcinia 300 mg, Chroompolynicotinaat 0,67 mg, Groene thee 50 mg, Cayenne 50 mg, Appel extract 50 mg.

Gebruik
Een half uur voor het slapen gaan 2 capsules met ruim vruchtensap of water innemen. Daarna niets meer eten of drinken. Het drinken van water is wel toegestaan. 's Ochtends bij het ontbijt 1 capsule met ruim water innemen. Eén kuur bevat 90 capsules, voldoende voor één maand.
Nieuw in Nederland: NachtSlank. Hét hulpmiddel om hardnekkig, langzittend vet kwijt te raken.

 • Effectief omdat het 'oud' vet helpt af te breken
 • Gewichtsafname tot 12 kilo (!)
 • Op basis van onafhankelijk, wetenschappelijk onderzoek
 • Geadviseerd als andere afslankproducten onvoldoende aanslaan
 • 100% natuurlijk en veilig zonder bijwerkingen of jojo-effect

 •   Direct bestellen - begin vandaag nog met afslanken
  Ja, ik wil snel afvallen met behulp van NachtSlank. Ik betaal géén € 79,- maar slechts € 59,- per kuur. Ik ontvang mijn bestelling in een discrete verpakking thuisbezorgd.
  Aantal: 1 2 3 4
  Voornaam:
  Achternaam:
  Adres:
  Postcode:
  Plaats:
  Telefoon:
  Email:
  Gratis nieuwsbrief:Ja Nee

  Combinatie aanbieding
  JA, ik bestel tevens Slank Booster (afslankkuur voor overdag). In combinatie met NachtSlank betaal ik geen € 49,- maar slechts € 39,- voor een kuur. (aanklikken indien gewenst).

  JA, ik bestel tevens ContourSlank (afslankgel voor de 'moeilijke plaatsen'). In combinatie met NachtSlank betaal ik geen € 49,- maar slechts € 39,- voor een kuur. (aanklikken indien gewenst).

  Betalingswijze (alleen in nederland):
  Ik machtig Drogisterij.net om éénmalig het verschuldigde bedrag + € 5,25 verzendkosten af te schrijven van rekening:
  Ik ontvang mijn bestelling onder rembours en betaal bij ontvangst aan de postbesteller van TNT Post. De verzendkosten bedragen dan € 12,50

  Klik hier voor bestellingen van buiten Nederland
  © 2004, Vitamust | Helpdesk | Kwaliteitsgaranties | Leveringsvoorwaarden
  Zuidwal 14 - 2512 XS Den Haag - (0187) 49 09 14