ContourSlank


   Inhoud
200 ml
   Geadviseerd gebruik
Plaatselijk twee keer per dag met masserende bewegingen aanbrengen op gereinigde en droge huid. Inmasseren totdat de gel volledig is opgenomen. Veel water drinken voor het ontslakkingsproces.
   Samenstelling
Aqua, Calendula extract, Jeneverbes extract, Salie extracten, Tijm extract, Klimop extract, Arnica extract, TEA, carbomer, Citroen etherische olie, Allantoine, Menthol, Ceder, Methyl-chloroisothiazolinone, E 131. Deze samenstelling zorgt ervoor dat de doorbloeding plaatselijk direct wordt gestimuleerd. Daardoor wordt de vetverbranding bij elke beweging die u maakt versneld. U verliest overtollig vet en corrigeert uw figuur naar de natuurlijke oorsprong.
   Garantie
Vitamust garandeert de kwaliteit van dit product. Klik hier voor onze tien kwaliteitsgaranties. Heeft u vragen? Stel ze gerust aan onze 24-uurs helpdesk.
   Overige Informatie
ContourSlank kan afzonderlijk of in combinatie met de Slank Booster of NachtSlank worden gebruikt.
   Heeft u nog vragen?
Laat dan hier uw e-mailadres achter, dan nemen wij contact met u op (privacy statement).
ContourSlank
Tot 4 cm omvangsvermindering op buik, billen en benen

Nieuw in Nederland! ContourSlank van Vitamust, de afslankgel die écht werkt. Een beter figuur, afslanken op de 'moeilijke plaatsen', zowel voor vrouwen als mannen.

ContourSlank
  Stimuleert de vetverbranding op 'moeilijke plaatsen'
  Gewichtsverlies én een beter figuur
  Geschikt voor dijen, heupen, billen, benen, buik en borst
  Snelle figuurcorrectie
  Werkt meteen en bij elke beweging

Vet verbranden in 'probleemgebieden'
ContourSlank is speciaal ontwikkeld om plaatselijk "hardnekkig vet" kwijt te raken op moeilijke plaatsen dat met diëten, trainen en afslankpillen lastdig is aan te pakken. Slank op dijen, heupen en billen (vrouwen) maar ook op borst, "love handles" en buik (mannen): het ging nog nooit zo gemakkelijk als met ContourSlank van Vitamust.

Bewezen effectief
ContourSlank is bewezen effectief. In een onderzoek onder 112 vrijwilligers (mannen en vrouwen) beoordeelde 83 procent van de deelnemers het resultaat goed tot zeer goed (zie tabel).

Afslankresultaat Vrouwen Mannen Totaal
Goed tot zeer goed 85% 81% 83%
Zwak tot matig 15% 19% 17%
Totaal 100% 100% 100%
Resultaten op basis van zelf-evaluatie en metingen (n = 112)

Effectief dankzij 15 natuurlijke extracten
Elke huid is anders. Daarom is niet elk ingrediënt bij iedereen even effectief. ContourSlank bevat een uitzonderlijk rijke formule van vijftien hooggedoseerde, natuurzuivere ingrediënten. Dankzij deze 15-voudige samenstelling is ContourSlank vrijwel altijd effectief.

ContourSlank werkt. De gel stimuleert de plaatselijke doorbloeding, waardoor elke beweging resulteert in een verhoogde, lokale vetverbranding. Zelfs een korte wandeling of een inspanning van enkele seconden heeft al effect. Met elke beweging die u maakt, verbetert uw figuur.


Figuurcorrectie en gewichtsverlies bij elke beweging die u maakt

 • Sanke armen
 • Slanke taille
 • Platte buik
 • Strakke billen
 • Slanke dijen
 • Mooie benen
 •    Direct bestellenKlik hier als u meerdere Vitamust-producten wilt bestellen  
  Ja, ik bestel ContourSlank en betaal géén € 69,- maar slechts € 49,-
  per kuur. Ik ontvang mijn bestelling in een discrete verpakking thuisbezorgd.

  Gewenst aantal: 1 2 3 4
  Voornaam:
  Achternaam:
  Adres:
  Postcode:
  Plaats:
  Telefoon:
  Email:
  Gratis nieuwsbrief:Ja Nee
  Privacy
  Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verwerken van uw bestelling. U ontvangt geen ongewenste reclame of producten. Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Op uw verzoek verwijderen wij uw gegevens uit onze database. Lees meer...
  Combinatie aanbieding
  JA, ik bestel tevens NachtSlank (afslankkuur voor de nacht). In combinatie met ContourSlank betaal ik geen € 59,- maar slechts € 49,- voor een kuur. (aanklikken indien gewenst).

  JA, ik bestel tevens Slank Booster (afslankkuur voor overdag). In combinatie met ContourSlank betaal ik geen € 49,- maar slechts € 39,- voor een kuur. (aanklikken indien gewenst).

  Betalingswijze (alleen in nederland):
  Ik betaal het verschuldigde bedrag (inclusief 5,25 euro verzendkosten) via iDeal

  Ik ontvang mijn bestelling onder rembours en betaal bij ontvangst aan de postbesteller van TNT Post. De verzendkosten bedragen dan € 12,50
  Klik hier voor bestellingen van buiten Nederland

          © 2003-2014, Vitamust - Zuidwal 14 - 2512 XS Den Haag - (0187) 49 09 14 - klantenservice@vitamust.nl